Over Travelicious

Travelicious is een webshop waar je volledige plasticvrij kits kunt kopen met duurzame en plasticvrije verzorgingsproducten. Dit is handig voor op reis maar ook voor dagelijks gebruik. Samen zorgen wij voor de vermindering van de plasticsoep! Hoe plasticvrij leef jij? 

Mila Duterloo

Mijn naam is Mila. Wij maken te veel gebruik van plastic producten. In winkels waar ik kom zie ik shampoos, tandpasta, tandenborstels, etc. Allemaal van plastic en dat kan anders… Daarom ben ik gebruik gaan maken van duurzame en plasticvrije producten en daar word ik ontzettend blij van! Tijdens mijn zoektocht naar plasticvrije producten kwam ik er achter dat het vinden van plasticvrije producten heel lastig is. Daarom heb ik Travelicious opgericht. Een webshop waar je een duurzame kits kunt kopen met duurzame,  plasticvrije verzorgingsproducten. Ik wil mensen aansporen om na te gaan denken over het gebruik van plastic producten, omdat deze ontzettend slecht zijn voor het milieu. We gooien het na een paar keer gebruiken alweer weg. Ik wil er met mijn bedrijf voor zorgen dat we de wereld niet nog meer opzadelen met onnodig afval. Ik voel mij veel beter door het gebruiken van plasticvrije producten en ik word er gelukkiger van. 

Hoe plasticvrij leef jij?

.

.

.

Instagram

Volg ons op instagram en blijf altijd op de hoogte van de nieuwe updates en winacties. Voor vragen kunt u altijd een Dm sturen. Vergeet niet onze hashtag #traveliciouskit te gebruiken.

Facebook

Volg ons op Facebook en blijf altijd op de hoogte van de nieuwe updates en winacties. Voor vragen kunt u altijd een bericht sturen. Vergeet niet onze hashtag #traveliciouskit te gebruiken.