Travelicious in de media!

Artikel over Travelicious

Een goed begin van 2020!

Deze week is er veel gebeurd. Als eerste was ik afgelopen dinsdag 7 januari te zien en te horen op NOS.nl en op Radio 1 over Travelicious. Het ging over het feit dat Nederland sinds begin dit jaar meer dan 2 miljoen ondernemingen telt. Nooit eerder waren er zoveel bedrijven, meldt de Kamer van Koophandel. En Travelicious is er daar dus één van.

 

Je kunt hier het NOS-fragment bekijken

Hier kun je het radiofragment horen

Dinsdag had ik ook een mentorgesprek staan met Elske Doets, initiatiefnemer van de Young Lady Business Academy, waar ik ook aan mee heb gedaan. Afgelopen najaar besloot ik Travelicious op te richten. ,,De academy gaf me het zetje dat ik nodig had om me in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Sinds september verkoop ik via mijn webshop duurzame en plasticvrije vakantiekits.’’ Eens in de zo veel tijd heb ik een mentorgesprek met Elske Doets en zij geeft mij tips en adviezen over hoe ik verder kan blijven groeien met Travelicious. Erg fijn en leerzaam! Die dag had Elske ook een interview met het Algemeen Dagblad. Ik kreeg de kans om ook over mijn bedrijf te vertellen, wat natuurlijk superleuk was. Die dag is het AD ook bij mij langs geweest om foto’s te maken met mijn Traveliciouskit.

Mentor gesprek met Elske
Mentorgesprek samen met Elske

De krant ligt in de winkel

Woensdag 8 januari zou de krant dan in de winkel liggen. Ik dacht: waarschijnlijk is het niet een heel groot artikel. Maar tot mijn grote verbazing was er een hele pagina gevuld met een hele grote foto van mij en zelfs op de voorpagina zie je nog een kopje waar ik op sta! Dit had ik echt niet verwacht en ik ben er ook ontzettend trots op.

 

Je kunt het artikel hier lezen

Travelicious

Het idee voor Travelicious is ontstaan op school. Ik studeer aan het Grafisch Lyceum in Utrecht en ik kreeg als opdracht om een fictief bedrijf op te zetten. ,,Ik hou van reizen, maar wil ook duurzamer leven. Ik wil mensen aansporen na te gaan denken over het gebruik van reisproducten. We gooien het na een paar keer gebruiken alweer weg. Daarom ben ik op zoek gegaan naar plasticvrije producten, zoals tandenborstels en kammen van bamboe, en tandpasta die in een glazen potje zit in plaats van in een tube. Hiervan heb ik een reiskit gemaakt en hoop ik bij te dragen aan vermindering van de plastic soep.’

Ben je benieuwd? En wil je ook plasticvrij reizen? Bestel dan een Traveliciouskit en samen reizen wij plasticvrij!

 Hoe plasticvrij reis jij?